У Вроцлаві пройшла щорічна конференція мережі EJO

Редакторка українського сайту “Європейської обсерваторії журналістики» (EJO) Галина Будівська взяла участь у щорічній конференції мережі EJO.

Щороку редактори та програмні директори сайтів збираються в гостях в однієї з інституцій мережі, аби обговорити виклики, проблеми та плани на майбутнє. 19-20 вересня зустріч EJO відбулася у Вроцлавському університеті.

Європейська обсерваторія журналістики (EJO) – це мережа партнерських дослідницьких організацій, що має на меті поширювати та публікувати результати досліджень в галузі журналістики та глобальної медіаіндустрії, а також сприяти професіоналізму та свободі преси. Партнери EJO працюють Албанії, Італії, Латвії, Німеччині, Польщі, Португалії, Сполученому Королівстві, Україні, Угорщині, Чехії, Швейцарії, а також США та Тунісі. Англомовний сайт EJO є спільним проєктом Інституту Ройтерз з вивчення журналістики в Оксфордському університеті та Інституту медіа та журналістики Університету Італійської Швейцарії (Лугано). В Україні проєкт реалізує Могилянська школа журналістики.