Марія Тетерюк і Марія Жданова провели гостьові лекції у Латвії

Наші викладачки Марія Жданова та Марія Тетерюк були гостьовими лекторками на Міжнародному тижні викладання у Vidzeme University of Applied Sciences (Латвія) в рамках програми академічної мобільності  Erasmus+.

Марія Жданова вчила використовувати соціальні мережі для перевірки інформації та роботи з аудиторією на тренінгу “Social media for search, verification and media outreach”.

Марія Тетерюк розповіла про історію та практику використання медіа для суспільних змін на лекції “Media and Development” та про стратегічне використання наративу про захист традиційних цінностей в російській внутрішній та зовнішній політиці на лекції “Traditional Values as a Russian Soft Power Instrument”.

Наші викладачки  мали нагоду не лише поділитися знаннями із студентками та студентами програм “Медіа і інформаційна грамотність” та “Стратегічна комунікація і управління”, а й дізнатися більше про роботу та можливості Відземського університету прикладних досліджень та регіон Валмієра на зустрічах із керівниками наукових центрів університету та мером міста Валмієра.